16 aprilie 2008

Autorizatia de libera practica

                                                              Stimati colegi,
                         Dupa 12 mai 2008 va incepe procedura pentru avizarea Certificatelor de Membru OTDR si obtinerea Autorizatiei de Libera Practica(ALP).
In paralel se vor completa si fisele pentru REGISTRUL UNIC AL TEHNICIENILOR DENTARI.Una dintre cerinte este dovada locului de munca-actul care atesta ca muncim ca tehnicieni dentari .In functie de forma de organizare,dovada locului de munca este diferita. As vrea sa atrag atentia,in special colegilor care au SRL si sunt incadrati ca administratori, ca vor trebui sa-si schimbe incadrarea la ITM.
               O alta problema care nu trebuie ignorata este plata cotizatiei.Va rog sa constientizati ca nu putem face nimic fara fonduri.In caz de neplata a cotizatiei timp de 3 luni se suspenda calitatea de membru,adica se va emite Certificatul de Membru-suspendat.Nu este recomandabil acest lucru avand in vedere ca suntem judetul cu cele mai multe dosare depuse(pana in prezent-152).Numarul de dosare reflecta faptul ca cea mai mare parte dintre noi am constientizat obligativitatea de a muncii legal,totodata si munca membrilor Consiliului Judetean.
               Dupa incheierea Protocolului cu Autoritatea de Sanatate Publica vom sti mai multe detalii despre documentatia necesara obtinerii Autorizatiei de Libera Practica.

              Daca aveti neclaritati legate de continutul acestui articol,daca sunteti interesati de situatia dosarelor sau de situatia financiara a OTDR,va rog sa ma contactati telefonic sau pe
e-mail(simona.pana@yahoo.com).

Niciun comentariu: